ervaring verkopers

MAKELAAR FRANSHUIS / RESIFRANCE

Uw specialist bij aan- en verkoop van authentieke franse huizen.

VERKOCHT VIA MAKELAAR RESIFRANCE 
In de afgelopen 10 jaar hebben we veel mensen kunnen helpen bij de verkoop van hun huis in deze mooie streek van Noordoost Frankrijk. Graag laten we enkele verkopers aan het woord over hun ervaringen met streek en makelaar:

 

Mevrouw en Heer R. Lammers - Nederland

Hoe heeft u de streek ervaren?
We hebben de streek leren waarderen als een zeer prettige omgeving waarin voor ons altijd wel iets te beleven en te vinden was. Sportief, natuur, cultuur, water(recreatie), het is er allemaal. Bijkomend voordeel is dat de streek 'Haute-Marne' centraal ligt ten opzichte van de omliggende landen en ook het zuiden van Frankrijk makkelijk en snel te bereiken is. Bijzonder mooi om te bezoeken is de stad 'Dijon'. Eén van de mooiste steden van Frankrijk. Het departement Haute-Marne ligt in het zuiden van de Champagnestreek. Het is kortom een prima bestemming voor natuurliefhebbers annex levensgenieters en dat zijn wij eigenlijk allemaal wel.

Hoe heeft u de verkoopbegeleiding en nazorg door Ewoud en Mijke ervaren?

We hebben ons huis kunnen verkopen via Ewoud en Mijke waarbij hun aanpak en inzet door ons als zeer prettig werd ervaren. Een open en transparante manier van communiceren en het meedenken in oplossingen werd door ons zeer gewaardeerd. We hadden 2 jaar uitgetrokken om ons huis te verkopen maar binnen 3 maanden was het huis al verkocht voor een goede prijs. Bij het afhandelen van allerlei administratieve zaken (bank, verzekering, etc.) heb ik de hulp gevraagd van zowel Ewoud en Mijke om dit op een correcte manier af te handelen met alle instanties en dat verliep probleemloos. Alles is verlopen zoals dat was afgesproken. We zijn blij dat we gebruik hebben kunnen maken van een professionele Nederlandse makelaar in een mooi land maar waar de bureaucratie en de taal soms wel eens een probleem kan zijn voor een buitenstaander.

 

Heer R. Cerff - Frankrijk

Hoe heeft u de streek ervaren?
Il y a le secteur immédiat ou se trouve la maison, sa situation dans le village, Renaissance en occurance pour ma maison. Le secteur plus large en mentionnant les centres d'interet de tout genre: culturel, artistique, religieuse, historique, sportif, loisir, commercial, etc.
Hoe heeft u de verkoopbegeleiding en nazorg door Ewoud en Mijke ervaren?

Ewoud sait très bien présenter tous les atouts aux acheteurs potentiels. Il sait se mettre dans la peau de l'acheteur en répondant en leurs attentes. Mijke sait cerner par un questionnement judicieuse ce que chaque acheteur potentiel recherche. Elle peut donc les orienter vers un bien qui répond à leurs attentes.

 

Heer J. Paul - Groot Britannie

Hoe heeft u de streek ervaren?
Quite beautiful and full of suprises. Gentle rolling hills, little streams, old little villages. After 10 years of living here, I delight in this varied Countryside

Hoe heeft u de verkoopbegeleiding en nazorg door Ewoud en Mijke ervaren?

Quick, efficient, friendly and clean - what more can I say?

 

Mevrouw C. Snoek - Nederland / Frankrijk

Hoe heeft u de streek ervaren?
Veel natuur en ruimte en rust, een prachtige groene omgeving. Wel een arme streek in vergelijking met de streek waar we nu zitten. Men loopt ver achter qua toerisme, maar dat kan natuurlijk weer een pré zijn.

Hoe heeft u de verkoopbegeleiding en nazorg door Ewoud en Mijke ervaren?

Verkoop en afwikkeling is goed gegaan, helemaal gezien de tijd (economie).